Mărțișoarele din lână de la oile din Muscel ajung în Senatul României

de | 25.02.2024 12:46 | Câmpulung Muscel, Lifestyle

Tradiția din zona Argeșului este promovat de oamenii talentați peste tot în lume. Și unul dintre artiștii care poate fi considerat un promotor al tradițiilor din zona județului nostru este Andreea Zarvă. Despre această argeșeancă și despre mărțișoarele pe care le face au vorbit cei de la PNL Argeș într-o postare pe pagina de Facebook.

”Argeșul are artiști care ne reprezintă peste tot în țară și în lume! Andreea Zarvă este unul dintre aceștia. Este absolventă de ASE, dar marea sa pasiune, moștenită de la mama din Câmpulung și de la bunica din Bughea, este să confecționeze adevărate bijuterii de tradiție”, transmit liberalii argeșeni în postarea publicată.

Sursă foto: Facebook PNL Arges

Din lână de la oile din Muscel, cu fire colorate natural cu plante sau din lemn atent lucrat, ”aceste mărțișoare – adevărate opere de artă – le puteți găsi în aceste zile la expoziția organizată de Centrul Cultural ”Reduta” din Brașov, iar de săptămâna viitoare și în Senatul României, la Târgul de Mărțișor”, completează cei densa PNL Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cutremur în această dimineață, în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărțișoare

Ultimele articole