Mașină condusă pe contrasens, pe autostradă, de un șofer de 72 de ani!

de | 02.03.2023 16:40 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, s-a aventurat să circule pe autostrada A10, și nu orișicum, ci pe contrasens, conform Digi24.

Șoferul a fost identificat în cel mai scurt timp de polițiști şi sancţionat, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

La data de 1 martie 2023, în urma unui apel prin 112 şi a apariţiei unor imagini, în mediul on-line, cu un autoturism care ar fi circulat, pe contrasens, pe autostrada A10 Turda – Sebeş, poliţiştii (…) au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto. Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat de 72 de ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba”, scrie într-un comunicat al IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei, fiind dispusă şi măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Update: Minora de 13 ani din Pitești a fost găsită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole