O maşină a explodat în mers, la scurtă vreme după ce şoferul alimentase cu GPL

de | 10.02.2024 12:59 | Național, Eveniment

Panică seara trecută în Capitală, după ce un autoturism a explodat lângă o stație GPL.

Incidentul nefericit a avut loc pe bulevardul Preciziei din sectorul 6 al Capitalei, iar oamenii care stau în această zonă au fost cei care au dat alarma și au sunat la 112, după ce au auzit explozia puternică.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompieri, echipaje medicale, dar și polițiști.

Potrivit observatornews.ro, după ce și-a alimentat mașina cu GPL, șoferul a părăsit benzinăria și și-a continuat drumul. În doar câteva secunde, după 200 de metri, mașina i-a explodat în mers. După explozia inițială, automobilul a fost cuprins de flăcări.

Potrivit sursei citate, în mașină se afla doar șoferul, un bărbat de 50 de ani, iar acesta a reușit să iasă la timp. Doar o minune a făcut ca bărbatul să scape cu viaţă, însă a fost transportat de urgenţă la spital cu arsuri.

Până la venirea echipajelor de pompieri, un martor a sărit în ajutorul șoferului și a încercat să stingă flăcările cu un extinctor.

Din fericire, alte mașini sau trecătorii din zonă nu au avut de suferit de pe urma deflagrației.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să fie realizată o expertiză tehnică pentru a stabili care este motivul pentru care a survenit explozia, dacă a fost vina șoferului sau sistemul de alimentare GPL nu a fost montat în mod adecvat.

FOTO: captură Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste șapte milioane de cetățeni ucraineni au intrat în România în ultimii doi ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole