Sos american retras din magazinele Lidl

de | 10.02.2024 13:46 | Na╚Ťional, Eveniment

O nou─â alert─â alimentar─â a fost emis─â de c─âtre Autoritatea Na╚Ťional─â Sanitar─â Veterinar─â ╚Öi Pentru Siguran╚Ťa Alimentelor (ANSVSA). Este vorba despre un produs retras din magazinele Lidl ╚Öi anume American Dip KFC, ┬ágramaj 325 grame, produs de CONTEC FOODS SRL.

Este al doilea produs pe care Lidl îl retrage în această săptămână.

Potrivit anun╚Ťului de rechemare f─âcut de Lidl ╚Öi publicat pe site-ul ANSVSA, sosul este retras din cauza prezen╚Ťei alergenului gluten din faina de gr├óu care nu este men╚Ťionat pe etichet─â.

63e2aef5 227e 4b72 b938 6fb1d5f6e570 - Sos american retras din magazinele Lidl

Cei care au cump─ârat acest produs sunt ruga╚Ťi s─â nu ├«l consume ╚Öi s─â mearg─â ├«n magazinele Lidl pentru a-l returna. Oamenii nu sunt nevoi╚Ťi s─â prezinte bonul fiscal pentru a-╚Öi primi banii ├«napoi.

Produsul poate fi returnat ├«n toate magazinele Lidl din Rom├ónia. Contravaloarea acestuia va fi restituit─â, f─âr─â a fi necesar─â prezentarea bonului fiscal.ÔÇŁ, precizeaz─â ANSVSA.

Foto descriptiv

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O ma┼čin─â a explodat ├«n mers, la scurt─â vreme dup─â ce ┼čoferul alimentase cu GPL

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii, pasionat─â de fotografie ╚Öi handmade.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lidl