(VIDEO) Mașină căzută în pârâu, la Merişani!

de | 25.06.2023 14:48 | Eveniment, Județean, Știri

Informații noi

În urma verificărilor, polițiștii au reușit să identifice proprietarul autoturismului care le-a comunicat că mașina ar fi fost încredințată fiului său.

Ulterior, oamenii legii l-au contactat pe băiatul proprietarului, cel care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

Șoferul  le-a transmis că în prezent este plecat din localitate și că la sosire se va prezenta la unitatea de poliție în termenul de 24 de ore, pentru declararea evenimentului rutier.

Din fericire, în urma incidentului nu au existat victime.

Știrea inițială

Un accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Merișani. Mai mulți tineri au sunat la 112 și au anunțat că în satul Crâmpotani o mașină este căzută în albia unui pârâu, la aproximativ 5 m adâncime.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, ambulanța și poliția au ajuns la locul indicat. Pompierii au coborât în albia pârâului și au deschis mașina. Nimeni nu se afla însă în interior.

Pompierii au căutat cu lanternele în albia râului, în stufărișul și pădurea din jur pe aproximativ 1000 mp, dar nu au găsit pe nimeni. E posibil ca șoferul să fi fugit de la locul accidentului. Polițiștii trebuie să afle a cui este mașina și vor merge acasă la proprietar.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Argeș! Unul dintre șoferi a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Merișani