Mașină răsturnată într-o râpă! Trei persoane, printre care și o fetiță de 9 ani, rănite

de | 13.03.2023 09:19 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Mașină răsturnată într-o râpă! Trei persoane, printre care și o fetiță de 9 ani, rănite

O tragedie a fost pe punctul de a se produce, duminică, în zona staţiunii Stâna de Vale – masiv Bihor – Vlădeasa. O familie din Bihor s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, parapetele de pe marginea drumului fiind rupt, iar autoturismul oprindu-se într-un copac.

În mașină se aflau un bărbat împreună cu soția și fiica acestora, în vârstă de 9 ani. Autoturismul s-a oprit la 5 metri, într-un copac, însă a existat riscul ca autoturismul să cadă în gol, la câteva sute de metri distanță.

La fața locului au ajuns salvamontiștii care au asigurat mașina pentru a nu cădea de pe versant. Din fericire, cei trei oameni au fost scoși în siguranță din mașină.

Inițial, în zona a fost chemat și un elicopter SMURD, dar ulterior a fost întors din drum. Medicul din cadrul SJ Salvamont – Salvaspeo Bihor, alături de medicii echipajelor SMURD şi SAJ, ajunse la faţa locului au acordat îngrijiri victimelor, iar apoi au fost transportate la spital.

Mașina a fost scoasă din râpă cu un tractor.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PLAN ROȘU ACTIVAT! Accident feroviar în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: