(VIDEO) Noapte de foc în Argeș! Incendii la 3 case

de | 13.03.2023 09:56 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Noapte de foc în Argeș! Incendii la 3 case

Noapte de foc pentru pompierii din Argeș, după ce au avut loc trei incendii la trei case.

În jurul orei 3 dimineața, o casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Leordeni. La fața locului au intervenit pompierii din Topoloveni cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD.

Conform reprezentanților ISU Argeș, focul s-a manifestat la construcția de aproximativ 100 mp, fiind afectate și bunurile din interior.

Două persoane au suferit atac de panică, având nevoie de monitorizare de la paramedicii SMURD. Ulterior, nu a fost nevoie de transport la spital.

La diferență de o oră, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, a intervenit în cazul unui incendiu produs la nivelul unui coș de fum al unei locuințe din comuna Godeni.

Pompierii transmit că flăcările s-au manifestat doar pe interiorul coșului de fum și a fost lichidat fără probleme.

Un bătrân a murit carbornizat

Amintim că duminică, în jurul orei 21:00, un alt incendiu a avut loc la o casă din localitatea Lerești, iar un bărbat de 82 de ani a fost găsit carbonizat în interiorul locuinței.

Conform ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire.

Polițiștii transmit că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu în Argeș! O persoană a fost găsită carbonizată în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș