La maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești. Două fete și un băiat s-au născut în prima zi din an!

de | 03.01.2024 16:14 | Pitești, Lifestyle

Trei nou-născuți au venit pe lume în 1 ianuarie 2024 la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP). Astfel, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a SJUP, în prima zi din noul an, s-au născut două fetițe și un băiețel, care au adus multe zâmbete pe fețele personalului medical și ale familiilor lor.

Echipa medicală a maternităţii, activ implicată, s-a asigurat ca totul să decurgă, în condiții optime, pentru mame și nou-născuți. Copiii au venit pe lume, prin cezariană. ”Prima micuță s-a născut dimineaţa, la ora 7 şi 15 minute, prilej de fericire în sânul familiei şi al cadrelor medicale. Mai după amiază, la ora 16 şi 50 de minute, s-a născut și a doua fetiță, completând astfel bucuria din sala de naștere a instituţiei noastre. Băiețelul, al treilea argeşean al anului 2024, și-a făcut simțită prezența la ora 18 şi 20 de minute. Fiecare copilaș aduce cu el promisiunea de speranță, fiind primit cu brațele deschise, atât în propria familie, cât şi în cadrul echipei medicale a maternităţii SJUP”, se arată în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook SJUP

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cel mai vrednic piteștean. Și-a plătit taxele și impozitele locale în primele minute din 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti