Cel mai vrednic piteștean. Și-a plătit taxele și impozitele locale în primele minute din 2024!

de | 03.01.2024 16:01 | Pitești, Administrație, Importante

Iată că se poate! Dacă în prima zi de muncă mulți piteșteni și-au păstrat obiceiul și s-au așezat la cozile de la centrele de taxe și impozite, iată că au fost și cazuri de cetățeni care au apelat la platformele online pentru a-și achita dările. Cel mai vrednic a fost cel care și-a achitat taxele și impozitele locale în primele trei minute ale noului an!

”Primul piteștean care și-a plătit taxele și impozitele, pentru anul 2024, a efectuat plata online, în noaptea Anului Nou, la ora 00:03!

În prima zi a lunii ianuarie, 203 concetățeni au făcut plăți prin www.ghiseul.ro și www.primariapitesti.ro!

Important:

• Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2024 se pot plăti în două rate egale, până la data de:

– 31 martie 2024 inclusiv;

– 30 septembrie 2024 inclusiv.

• Pentru plata cu anticipaţie a impozitelor datorate pentru întregul an fiscal 2024, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2024 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sură foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cozi la ghișeele de taxe și impozite. Piteștenii s-au grăbit să-și plătească dările la stat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole