La meciul de Champions League de la Mioveni. Super Tombolă cu premii pentru copii!

de | 14.11.2023 09:37 | Mioveni, Lifestyle

Miercuri este programat la Sala Sporturilor Mioveni meciul de volei feminin de Liga Campionilor. Campioanele Poloniei și Ucrainei la volei feminin se vor întâlni într-un meci ce se anunță spectaculor. Adminsitrația locală din Mioveni anunță că pentru jocul de miercuri copiii cu vârsta până în 14 ani vor participa la o super tombolă cu premii atractive. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

După ce a găzduit echipa Rapid București în Liga Campionilor la handbal, Mioveniul primește în Sala Sporturilor un nou spectacol sportiv de nivel european. Prometey Kamyanske, una dintre cele mai valoroase echipe de volei feminin din Europa va fi gazdă în cel puțin trei jocuri din faza grupelor Ligii Campionilor la volei feminin, ce se vor disputa la Sala Sporturilor Mioveni. Campioana Ucrainei nu poate juca pe teren propriu din cauza conflictului armat din țara vecină și, după ce anul trecut a ales Cehia pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor, în acest an a decis să joace în România. Gruparea ucraineană face parte din Grupa E, alături de Alba Blaj (România), Vallero Le Cannet (Franța) și LKS Commercercon Lodz (Polonia).

Sursă foto: Facebook Primăria Orasului Mioevni

Premii atractive pentru copiii cu vârsta până în 14 ani

Prima partidă de volei de Liga Campionilor la Mioveni se joacă miercuri, 15 noiembrie, ora 18.00, când Prometey întâlnește echipa poloneză LKS Commercercon Lodz. Următoarele jocuri vor fi în 2024, pe 9 și 16 ianuarie, tot de la ora 18.00, cu Le Cannet, respectiv Alba Blaj. Pentru jocul de miercuri copiii cu vârsta până în 14 ani vor participa la o super tombolă cu premii atractive, oferite de orașul Mioveni. Intrarea spectatorilor va fi liberă la toate meciurile.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miercuri – un meci de Champions League la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni