Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați

de | 14.11.2023 10:03 | Național, Eveniment

S-a aflat cine sunt ucigașii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Ei au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Potrivit antena3.ro, este vorba despre trei indivizi cu cetățenie pakistaneză, care locuiau într-un apartament închiriat în Sibiu.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu cei trei pakistanezi i-au ajutat pe anchetatori să-i identifice și apoi să-i prindă la intrare în Sibiu.
Din primele informații, indivizii au fost identificați și reținuți  în zona străzii Doamna Stanca.
Potrivit sursei citate, în acest caz sunt implicați peste 50 de polițiști, iar familia și apropiații afaceristului din Sibiu vor să afle dacă bărbații au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă.
Amintim că, săptămâna trecută, omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost atacat brutal în propria casă. Agresorii l-au bătut și apoi l-au sufocat cu o pernă.

Au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat mai multe obiecte de valoare, ceasuri de lux de aproape un milion de euro, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.Fiica și partenera bărbatului au sunat la 112, iar omul de afaceri a fost transportat în comă la spital, însă nu a supraviețuit.

sursă foto romaniatv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Kreiner

Ultimele articole