Un medic chirurg a fost prins după ce a primit mită de la 26 de pacienţi!

de | 18.09.2023 23:26 | Știri, Eveniment

Un medic chirurg de la un spital din Timişoara a fost prins după ce a primit mită de la 26 de pacienți.

Chirurgul a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit sume grele de bani, fără a fi îndreptăţit, spun anchetatorii.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului M.O., aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii continuate de luare de mită (26 acte materiale), relatează Digi24.

Anchetatorii informează , în perioada 18.03.2022 – 31.05.2022, cel în cauză, ce avea calitate de medic primar chirurg în cadrul unei unităţi spitaliceşti din municipiul Timişoara, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu acestea.

El ar fi primit sume de bani de la 26 pacienţi sau de la aparţinători ai acestora, aflaţi sub tratament sau supuşi unor intervenţii chirurgicale.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a murit după ce s-a electrocutat când făcea duș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole