Un medic veterinar a operat ilegal mai mulți câini pentru a-i face mai agresivi în lupte

de | 23.06.2023 22:24 | Știri, Eveniment, Național

Acuzații graveau fost aduse unui medic veterinar din Craiova. Acesta este bănuit că ar fi operat ilegal mai mulți câini, pentru a-i face mai agresivi la lupte.

Potriit anhetatorilor, ar fi vorba despre 33 de exemplare din rase considerate periculoase, potrivit IPJ Dolj.

Pe lângă intervențiile chirurgicale, medicul este suspectat şi pentru că ar fi înscris date nereale în paşapoartele animalelor.

În fapt, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, în calitate de medic veterinar, este bănuit că în perioada 2021-2022 ar fi efectuat intervenţii chirurgicale asupra mai multor exemplare canine, destinate a modifica aspectul unui animal.De asemenea, acesta este bănuit că ar fi înscris date neconforme realităţii în paşapoartele animalelor.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, iar în comuna Melineşti au fost identificate 33 de exemplare canine, cu vârste cuprinse între trei săptămâni şi opt ani (24 cane corso, patru american bully, doi mastino napoletano, un presa canario, un amstaff şi un ciobănesc de Asia Centrală), dintre aceştia patru prezentând urechile cupate, iar zece prezentau urechile cupate şi cozile tăiate”, a informat IPJ Dolj, conform Digi24.

Cercetările continuă.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șocant! Un bebeluș a fost intoxicat cu nitriți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole