Zărnești: Şi-a dat întâlnire cu două fete pe internet, dar a ajuns sechestrat şi bătut

de | 24.06.2023 08:44 | Știri, Eveniment, Național

Clipe de coșmar pentru un bărbat de 46 de ani din Brașov, după ce și-a dat întâlnire cu două tinere prin intermediul unei aplicații de dating.

Cele două tinere, de 17 și 23 de ani, care puteau să-i fie fiice, au fost ajutate de un adolescent pentru a-l sechestra și tâlhări pe bărbat.

Totul s-a petrecut pe 22 iunie, într-un apartament închiriat, în localitatea Zărnești, unde victima spera să aibă parte de momente fierbinți.

Acolo a fost așteptat de cele două și un adolescent de 17 ani.

Cei trei l-au imobilizat și l-au bătut, iar apoi i-au luat telefonul și banii.

Prin intermediul telefonului, cei trei au efectuat mai multe tranzacții financiare neautorizate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.800 de euro.

Joi, procurorii şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au făcut şase percheziţii domiciliare în acest dosar, scrie brasov.net.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și terminale mobile, iar persoanele bănuite de săvârșirea faptelor au fost duse la sediul poliției.

Cele două tinere şi complicele lor au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de tâlhărie, lipsire de libertate, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

Vă reamintim că un caz asemănător a avut loc și în Argeș, de curând.

Un tânăr din Pakistan, aflat în România, a fost jefuit de către trei persoane, din București, după ce ar fi chemat în locuinţa în care se afla, în municipiul Piteşti, o femeie pentru servicii sexuale.

Tânărul pakistanez a fost atacat de cei trei, în urma căreia i-au luat cetățeanului străin o borsetă cu 10.000 de euro, împărțind banii între ei.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cetăţean pakistanez jefuit în Pitești! O persoană a fost arestată și două se află sub control judiciar

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov

Ultimele articole