METEO! Cum va fi vremea în următoarea perioadă

de | 10.10.2023 13:56 | Național, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 9 octombrie – 6 noiembrie 2023.

Conform specialiștilor, în această săptămână vremea va fi frumoasă, însă de săptămâna viitoare se vorbește despre o scădere rapidă a temperaturilor, care vor rămâne sub medie pentru această perioadă până la încheierea lunii octombrie. Astfel, vor dispărea temperaturile ridicate, iar toamna își intră în drepturi.

Potrivit ANM, în perioada 16.10.2023 – 23.10.2023, temperaturile medii vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.  Se preconizează cantități excedentare de precipitații în toate regiunile, cu accent pe zonele montane.

În perioada 23.10.2023 – 30.10.2023, specialiștii transmit că temperatura medie a aerului va fi ușor mai scăzută decât media specifică pentru acest interval în regiunile nord-estice, în timp ce în celelalte zone se vor situa aproape de valorile normale.

Cu privire la cantitatea de precipitații, se anticipează un excedent în cea mai mare parte a țării, cu accent pe regiunile sudice.

În săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023, meteorologii susțin că temperaturile medii se vor situa în apropierea celor specifice pentru acea perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea tendința să fie mai mari decât de obicei în majoritatea regiunilor.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de incendii de vegetație în Argeș! Avertismentul pompierilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM