Miel cu 40 lei/kg! Alături de pastramă, vin de casă și sucuri naturale produse la Micești

de | 02.05.2024 20:00 | Lifestyle

În pragul Sărbătorilor Pascale, atenția către masa plină cu produse specifice este nelipsită, iar toți cumpărătorii doresc să achiziționeze alimente cât mai sănătoase, la prețuri cât mai bune. În comuna argeșeană Micești, un cuplu de tineri își dedică energia și resursele creșterii animalelor, obținând produse de cea mai bună calitate, de care mai apoi să se bucure toți cei care doresc să consume alimente sănătoase și gustoase.

Familia Cazacu și-a început afacerea în urmă cu 7 ani, având 12 oi pe care intenționau să le crească pentru consum propriu și pentru a avea siguranța că produsele pe care le consumă sunt de cea mai bună calitate, preparate chiar de ei. Micul business s-a dezvoltat treptat printre prieteni și cunoscuți, iar astăzi cei doi tineri au 140 de oi fătătoare, din rasa țurcană și țigaie.

Creșterea oilor și obținerea produselor derivate nu sunt însă singurele activități pe care familia Cazacu le are în acest domeniu, producând și sucuri  naturale, apreciate pentru gustul proaspăt și delicios. Sucurile sunt preparate în mai multe variante, în diferite combinații, cum ar fi măr și aronia, măr și pară, pară simplă, sfeclă și morcov, măr și gutuie, gutuie simplă și măr simplu. Această idee s-a dezvoltat în vremea pandemiei și a pornit tot de la dorința de a pune pe masă produse sănătoase.

Doritorii pot achiziționa produse tradiționale, la prețuri mult mai bune decât cele din piețele urbane: pastramă – 45 lei kg, carcasă miel – 40 lei kg, suc natural – 6 lei litrul, vin alb demisec, natural- 10 lei litrul, la numărul de telefon 0742906850!

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Nereguli grave la produsele lactate din magazine! ANSVSA a aplicat amenzi de peste 700.000 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Micești | miel | pastramă | producători locali