Mihăești: A lovit cu mașina o femeie de 75 de ani și a plecat de la locul accidentului. Șoferul a ieșit pozitiv la DrugTest

de | 06.05.2024 17:25 | Județean, Eveniment, Importante

Un tânăr de 30 de ani, din Mihăești, s-a urcat la volan după ce ar fi consumat substanțe psihoactive și a lovit cu mașina o femeie de 75 de ani. A fugit apoi de la locul accidentului.

Evenimentul a avut loc pe 3 mai, în jurul orei 21:00, iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe D.N. 73, în localitatea Mihăești, o femeie, în calitate de pieton, a fost accidentată de un autoturism, al cărui șofer a plecat de la locul accidentului.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, dar și echipaje medicale.

Femeia de 75 de ani, din Mihăești, a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la spital, iar șoferul a fost identificat, la scurt timp, de către polițiști.

Tânărul a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ, însă în urma testării cu DrugTest a reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Tânărul a fost dus ulterior la spital, pentru a-i fi recoltate și probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării cu exactitate, prin analize de specialitate, a consumului de substanțe interzise.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării cu exactitate, prin analize de specialitate, a consumului de substanțe interzise.”, transmite IPJ Argeș

Tânărul din Mihăești s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

Fenomenul drogurilor a luat, în ultima perioadă, o amploare alarmantă, iar tragediile provocate de șoferi aflați sub influența drogurilor și alcoolului s-au înmulțit.

Din păcate, se pare că accidentele soldate cu morți din ultima vreme  nu îi sperie deloc pe șoferi și continuă să se urce drogați la volan.

Foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioveni: Ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a amenințat fosta concubină și a spart un geam

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihăeşti

Ultimele articole