Mioveni: Ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a amenințat fosta concubină și a spart un geam

de | 06.05.2024 16:46 | Mioveni, Eveniment

Un bărbat de 30 de ani, din Mioveni, a ajuns după gratii înainte de Paște după ce a încălcat ordinul de protecție și s-a dus peste fosta concubină, unde a făcut scandal.

Potrivit IPJ Argeș, pe 2 mai, în jurul orei 12:00, tânărul s-ar fi dus la locuința fostei concubine, unde ar fi spart un geam, cu pumnul, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție. De asemenea, bărbatul și-ar fi amenințat fosta concubină.

Femeia a sesizat Poliția, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsuri.

După administrarea probatoriului, pe 3 mai, tânărul din Mioveni a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Val de accidente în a doua zi de Paşte. Mai multe persoane au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole