Mihai Coteț: ”La Pitești, noi luptăm, noi nu ne comasăm!”

de | 19.03.2024 08:41 | Pitești, Politic

Comasarea alegerilor și listele comune de la alegerile europarlamentare au semănat destul de multă confuzie în rândul electoratului. Pentru a îndepărta orice dubiu, Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești, a venit cu precizări importante pentru piteșteni. Potrivit acestuia, la alegerile locale nu se pune problema susținerii unui candidat unic sau a unor înțelegeri de culise nici înainte de alegeri și nici după.

”Știu că s-au aruncat în piață tot felul de zvonuri pentru a fi manipulată opinia publică și a se acredita ideea că am fi abandonat lupta pentru Pitești. Vreau să fie cât se poate de clar: la Pitești nu comasăm nimic, la Pitești luptăm în continuare, așa cum am luptat în tot acest mandat de consilier local, alături de echipa mea. Candidez din partea PNL și, alături de colegii mei, voi rămâne în continuare principala opoziție la actuala administrație care, din punctul meu de vedere, și-a dezamăgit chiar și propriul activ de partid, nu doar cetățeanul fără apartenență politică. Patru ani nu am avut niciun motiv să fac alianță în Consiliul Local cu o administrație PSD care s-a dovedit a fi lipsită de transparență, lipsită de rezultate, lipsită de grijă față de cheltuirea banului public. Nu facem alianță nici înainte, nici după alegeri.” a declarat Mihai Coteț.

Material realizat de Ancheta.

Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, candidat pentru Primăria Pitești – contractul pe termen scurt cu piteștenii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț