Mihai Morar la Pitești! Și-a susținut fiica la Olimpiadă!

de | 17.04.2022 21:40 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești

În perioada 17-20 aprilie, la Pitești are loc Etapa Națională a Olimpiadei de Limba Engleză, eveniment important găzduit de județul Argeș.

364 de elevi participă la olimpiadă, iar printre ei se numără și fiica jurnalistului Mihai Morar, Mara.

Mândru de fata sa, cunoscutul jurnalist a postat o fotografie pe pagina de Facebook, rugând oamenii care îl urmăresc pe rețeaua de socializare să transmită un gând bun Marei.

Cel mai … TATĂ MÂNDRU. Mândru de Mara mea.
Astăzi am ajuns la Olimpiada Națională de Limba Engleză, la Pitești, concurs la care Mara s-a calificat fără să-i fi cerut vreodată vreo notă, vreun premiu, vreo performanță școlară.
Să-i trimiteți mâine gândul bun, la proba scrisă de la Olimpiadă. Tare bun e copilul ăsta, nu că-i al meu…bun și sensibil. Și doar cei sensibili sunt cu adevărat puternici. Te iubesc, Mara”, a fost mesajul postat de Mihai Morar.

Comentariile internauților au început să curgă la fotografia postată, printre cei care au transmis gânduri pozitive fiind și piteșteni:

Bine ati venit in orasul nostru!
Felicitari si succes Mara!

Distinsa ,eleganta,responsabila și ambițioasă. Nu știu cum ati reușit sa crești aceste fetite intr- o normalitate ,simplitate și mult bun simt . Felicitări vouă ca parinti ! Mara ,maine sa strălucești ! Felicitări pentru performanta calificării și mult succes la probele ce urmează sa le susții! Doamne ajuta!

Bravo si felicitari draga Mara! Mult succes pt maine…iti tinem pumnii! Felicitari si parintilor!

Ești o minune..sa strălucești mereu,mult succes..în tot ceeia ce ai de parcurs. Doamne ajuta!

Wow! Succes si sa vina cu medalie! Felicitări, oricum, ca a ajuns pana aici! Aveți de ce sa fiți un tată mândru!

Felicitari! Mult succes in continuare! Tu esti o campioana si cu siguranta vei ajunge acolo unde iti doresti!

Felicitari,Mara! Mult succes în continuare!
Mihai,sa fii mândru,de așa copil! Felicitari și pentru tine!

Distinsa ,eleganta,responsabila și ambițioasă. Nu știu cum ati reușit sa crești aceste fetite intr- o normalitate ,simplitate și mult bun simt . Felicitări vouă ca parinti ! Mara ,maine sa strălucești ! Felicitări pentru performanta calificării și mult succes la probele ce urmează sa le susții! Doamne ajuta!

Felicitări pt un asa copil frumos și bun,tot respectul meu pt voi familie minunată și modestă!” au fost câteva dintre mesajele internauților.

Luni, 18 aprilie 2022, începând cu ora 09:00, are loc proba scrisă a olimpiadei. Locația va fi – Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Pitești.

Marți, 19 aprilie 2022, ora 10.00 se va avea loc proba orală, iar locația este tot Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Pitești.

Festivitatea de premiere se va desfășura miercuri, 20 aprilie, ora 19:00, la Filarmonica Pitești.

Prefectul județului Argeș: May the best student win!

Radu Perianu, prefectul județului Argeș s-a aflat astăzi la festivitatea de deschidere a olimpiadei și le-a urat elevilor mult succes.

radu perianu - Mihai Morar la Pitești! Și-a susținut fiica la Olimpiadă!

Am participat la deschiderea festivă a olimpiadei și m-am bucurat să văd atâția copii ambițioși și inteligenți, fiecare cu dorința de a deveni olimpic național.
Este esențial ca fiecare dintre noi să știe o limbă de circulație internațională cum este limba engleză. Fie că ne gândim la momente în care mergem în vacanță în afara țării sau la situații de criză precum este acum la granița României, trebuie să înțelegem că e important să putem comunica. Așa ne putem lua informațiile corecte și de care avem nevoie și putem transmite, la rândul nostru.
Generația nouă știe acest lucru. Pentru mulți dintre ei, limba engleză este a doua limbă vorbită după limba română.
Aș vrea să dăm un rol social acestei olimpiade așa că i-am rugat pe candidați, pentru că fiecare a dovedit că este cel mai bun din județul lui, să le ofere din cunoștiințele lor și celor din jur. Să îi învețe o minimă comunicare în limba engleză și pe apropiații lor pentru care poate că școala și timpurile nu au fost la fel de generoase.
Mult succes tuturor!
May the best student win!”, a transmis Radu Perianu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mara Morar | Mihai Morar | Pitești | Radu Perianu

Ultimele articole