Consilier județean prins băut la volan! Rapsodul Iana a căzut în mâinile polițiștilor

de | 18.04.2022 07:00 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Importante

Șeful Casei de Cultură Tudor Mușatescu din municipiul Câmpulung, Ion Liviu Iana, a fost prins de către oamenii legii băut la volan! Se pare că directorul instituției culturale, care deține și funcția de consilier județean al PNL, a petrecut în weekendul Floriilor și a gustat puțin mai mult alcool decât ar fi trebuit.

Liviu Iana, care este cunoscut și în domeniul artistic, fiind un interpret de muzică populară foarte apreciat, a fost oprit pentru un control de rutină, sâmbătă, în jurul orei 02:00, la ieșire din Câmpulung. Consilierul PNL a fost verificat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

liviu iana 2

În urma distracției de weekend, Liviu Iana s-a ales cu o contravenție.

Liviu Iana este la conducerea Casei de Cultură Tudor Mușatescu din anul 2021 și este liderul Grupului Vocal Bărbătesc „Doruri Muscelene”, din Văcarea-Mihăești. Mai mult, a fost și consilier local și județean din partea PNL.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Liviu Iana | PNL

Ultimele articole