Milionar de la Imperiul Leilor jefuit! Hoțul i-a cheltuit 40.000 euro de pe card!

de | 21.07.2022 19:28 | Știri, Eveniment, Național

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor și fondatorul platformei care a devenit lider pe piaţa de digital marketing, Storyheap, a făcut public un anunț pe contul său de instagram. Se pare că acesta şi-a pierdut cardul de credit, iar cel care l-a găsit a vrut să se bucure de „norocul picat din cer”. Hoțul a cheltuit suma de 40.000 de euro fără nici o remușcare, însă în cele din urmă a fost prins. Milionarul a reușit să își recupereze banii până la ultimul leu.

Se pare că făptașul a cheltui zecile de mii de euro în restaurante scumpe şi magazine de lux. Tânărul milionar, Sebastian Dobrincu a anunțat pe Instagram că o dată cu găsirea hoțului, a reușit să își recupereze banii. De asemenea, Poliţia a demarat o anchetă.

Am recuperat banii, vă daţi seama. A început şi Poliţia o anchetă. Nu mă mai întrebaţi de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacţii online, nu mergea în magazine şi în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Sursa Foto ShowBlitz

Citiți, de asemenea, pe anchetaoline.ro

Exclusiv în 11 ani – Banca Centrală Europeană a majorat ratele dobânzilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram

Ultimele articole