Militar american de la baza Mihail Kogălniceanu, rănit la antrenamente – a murit!

de | 07.09.2022 12:30 | Știri, Eveniment, Național

  • Trist!

Un militar american de la baza Mihail Kogălniceanu a decedat astăzi, 7 septembrie. Acesta avea 45 de ani.

În urmă cu câteva zile bărbatul a fost rănit în timpul unor antrenamente. Acesta a fost transportat de urgență la spital și internat la Terapie Intensivă.

Conform surselor Antena 3, corpul neînsuflețit al militarului american se află acum la morga Cimitirului Central Constanța unde i se va face necropsia.

 

 

baza-kogalniceanu

Foto: profit.ro

 

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu este locul unde de ani buni sunt cantonate trupe NATO. Aceasta este situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanţa,

Punct strategic pe harta Europei, Baza Militară urmează să se extindă și să devină una dintre cele mai mari baze militare ale NATO din Europa de Sud-Est.

Proiectul de modernizare presupune investiții masive și va dura câțiva ani de zile. Este vorba despre construcția unei piste de aterizare a avioanelor de luptă, un turn de control și un parc de tehnică militară.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Europa | NATO