anchetaonline.ro

Publitrans nu găsește 6 controlori! Are nevoie de persoane care să știe să scrie corect un proces-verbal

de | 07.09.2022 08:27 | Știri, Administrație, Pitești

Operatorul de transport din Pitești a organizat, recent, un concurs pentru ocuparea a 13 posturi: 7 de controlor, 3 vânzători la tonetă și 3 impegați dispeceri. Deși s-au prezentat 31 de persoane la concurs, doar 5 au trecut testarea.

Managerul Publitrans, Manu Rotaru, s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că nu a găsit decât o persoană care a fost declarată admisă pe postul de controlor, deși nu le-a dat nimeni teste ca la ACademie și li s-au cerut doar noțiuni elementare.

În primul rând, trebuie să știe să scrie, să completeze corect un proces-verbal de contravenție. Apoi, este important să aibă atitudine corespunzătoare și să se poată exprima astfel încât să convingă un contravenient deja ostil să se conformeze și să plătească o amendă. Un controlor are un salariu de 2700 lei, plus tichete și alte beneficii conform contractului colectiv de muncă. Vom continua recrutarea până vom găsi persoane care să se plieze pe profilul candidatului nostru. Posturile de dispecer au fost ocupate, mai avem doar pentru tonete și control disponibile.”, ne-a declarat directorul Publitrans, Manu Rotaru, adăugând că tematica pentru concurs nu este deloc una stufoasă.

 

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Publitrans
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: