Ministerul Educației a lansat licitația pentru achiziționarea manualelor

de | 17.01.2023 15:03 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Județean, Național

Achiziția manualelor școlare noi în învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2023 – 2024 va fi realizată de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE). Ministerul vrea să achiziționeze, potrivit comunicatului de presă publicat, 120 de loturi de manuale școlare pentru disciplinele studiate în clasele I-a, a II-a și a VI-a.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), a lansat licitația având ca obiectiv achiziția de manuale școlare, elaborate în conformitate cu programele școlare în vigoare. Procedura de achiziție cuprinde 120 de loturi de manuale școlare pentru disciplinele studiate în clasele I-a, a II-a și a VI-a. Aceste loturi includ manuale elaborate în limba română, respectiv în limba de predare a minorităților naționale.Documentația aferentă licitației poate fi consultată de către toate editurile interesate în SEAP, termenul de depunere a ofertelor fiind 14.03.2023.

Urmează pentru clasele a III-a, a IV-a și a V-a, a VII-a și a VIII-a

Achiziția manualelor școlare noi în învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2023 – 2024 va fi realizată de Ministerul Educației prin CNPEE. În curând urmează a fi lansată și licitația pentru clasele a III-a, a IV-a și a V-a, a VII-a și a VIII-a pentru titlurile neofertate în licitațiile anterioare anului școlar 2017 – 2018, derulate de CNPEE. ”Pentru celelalte clase, manualele școlare vor fi asigurare prin retipăriri, conform contractelor în derulare încheiate de către CNPEE și inspectoratele școlare cu editurile câștigătoare ale licitațiilor derulate în anii anteriori”, anunță Ministerul Educației Naționale în comunicatul de presă transmis.

Foto descriptiv. Sursă foto: Hotnews.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prime de mobilitate sau ajutor pentru începerea unei afaceri pentru acești români

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei

Ultimele articole