PLAN ROȘU ACTIVAT! O mașină care transporta mineri s-a răsturnat

de | 17.01.2023 15:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

PLAN ROȘU ACTIVAT! O mașină care transporta mineri s-a răsturnat

Accident rutier grav, marți, în județul Gorj, în localitatea Mătăsari. O mașină care transporta mineri spre Cariera Jilț Sud s-a răsturnat.

Autoritățile au activat planul roșul de intervenție.

Se pare că trei bărbați sunt inconștienți. Aceștia au fost resuscitați la locul producerii tragediei, însă din păcate au decedat. Alte persoane sunt rănite, primind îngrjiri medicale de la paramedicii ajunși în zona respectivă.

Potrivit presei locale, minerii erau în tancheta cu care se deplasau in incinta carierei miniere Jilț Sud.

În total, ar fi implicate 27 de persoane. La fața locului se află o mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SAJ, precum și 2 elicoptere SMURD, informează ISU Gorj.

Foto Ziarul Unirea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole