Ministerul Mediului. Peste 9.500 de români pot începe instalarea panourilor fotovoltaice

de | 30.01.2024 14:51 | Național, Economic

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat astăzi, 30 ianuarie 2024, prima listă cu dosarele acceptate în cadrul Programului Casa Verde, anunță Ministerul Mediului. Astfel, în cadrul ședinței Comitetului de Avizare al AFM, au fost aprobați primii 9.566 de beneficiari – persoane fizice ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023.

”Cei peste 9.500 de beneficiari aprobați astăzi au primit undă verde să înceapă instalarea panourilor fotovoltaice în ordinea înscrierii în program. Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare și în acest an, tot mai mulți români vor să producă energie verde în locuințele personale. Putem susține acest interes cu un buget record la Casa Verde Fotovoltaice – ediția 2024, respectiv 2 miliarde de lei pentru persoane fizice”, a declarat ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, potrivit sursei citate.

Lista dosarelor acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023 sau aici. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la data publicării listei.

Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pachete cu alimente 2024. Care este valoarea lor și cine beneficiază

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Mediului