Breşă de securitate la Camera Deputaţilor

de | 30.01.2024 14:58 | Național, Eveniment

O breșă de securitate a avut loc la Camera Deputaților. Incidentul a fost confirmat de Secretariatul General al Camerei Deputaţilor.

Potrivit agerpres.ro, hackerii au spart baza de date a instituției, de unde au obținut informații confidențiale inclusiv despre premier.

În acest moment, nu avem nicio solicitare de răscumpărare a datelor. A avut loc într-adevăr o breșă de securitate. În acest moment, nu avem nicio solicitare de răscumpărare a datelor.”, menționează Secretariatul General al Camerei Deputaților.

Potrivit sursei citate, a fost redactată deja o plângere, care va fi înaintată DIICOT. Instituția susține că datele sustrase sunt cele prezentate pe site sau care pot fi făcute publice ca urmare a unei solicitări pe Legea nr. 544/2001, privind liberul acces la date de interes public.

Este important de menţionat faptul că majoritatea datelor la care se face referire sunt date prezentate pe site sau care pot fi făcute publice ca urmare a unei solicitări pe Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la date de interes public”, mai transmite Secretariatul General al Camerei Deputaților.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între un TIR și un autoturism. Doi tineri au murit carbonizați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Camera Deputaților

Ultimele articole