Elena Lasconi: „Ce e ascuns, ce nu se vede NU aduce voturi. Aduce însă siguranță”

de | 30.01.2024 15:25 | Câmpulung Muscel, Administrație

Ce e ascuns, ce nu se vede NU aduce voturi. Aduce însă siguranță”, afirmă Elena Lasconi într-o postare din mediul online. 
Primarul municipiului Câmpulung Muscel vorbește despre proiectul de peste 15 milioane de lei din fonduri europene pentru schimbarea instalației electrice, sisteme de alarmare la incendii și fluide medicale la cele două spitale din Câmpulung.
Elena Lasconi Campulung

Elena Lasconi transmite faptul că instalațiile electrice au fost înlocuite complet și au fost implementate soluții digitale.

Concret, schimbarea instalației electrice este esențială mai ales când vorbim despre spitale. E o lucrare cu mult deranj, dar care nu se vede la final.
Încă din prima săptămână ca primar am lucrat împreună cu echipa mea pentru a depune un proiect de peste 15 milioane de lei din fonduri europene pentru schimbarea instalației electrice, sisteme de alarmare la incendii și fluide medicale la cele două spitale din Câmpulung.
După trei ani ne putem mândri cu faptul că România are primele două spitale cu instalații electrice noi, sută la sută sigure la Câmpulung Muscel.
Am înlocuit complet instalațiile electrice și am implementat soluții digitale. Adică, toată instalația electrică e monitorizată din computer sau chiar de pe telefonul mobil”, precizează Elena Lasconi pe pagina de socializare. 
Elena Lasconi Campulung
Primărița subliniează faptul că toate aceste lucrări au fost făcute pentru siguranță și costuri de întreținere reduse.
Asta înseamnă siguranță, costuri de întreținere reduse pentru că echipamentele folosite sunt de cea mai bună calitate.
Anticipăm că cel puțin 20 de ani nu vom avea probleme cu instalațiile electrice.”
Elena Lasconi este de părere că ceea ce este în perete, ce este ascuns, este mult mai important decât ceea ce se află la vedere. Totodată afirmă că mai este mult de muncă, mai sunt multe lucrări de realizat, lucrări esențiale precum schimbarea conductelor vechi de apă și canalizare.
Ce e în perete, ce e ascuns e mult mai important decât ceea ce e la vedere.
Să nu uităm că din perspectiva proiectării, construcției și operării spitalul e a doua cea mai complexă clădire după centrala nucleară.
Spitalele, aeroporturile și centrele de date sunt considerate clădiri critice, iar instalațiile electrice sunt esențiale pentru siguranța oamenilor, bunurilor și datelor.”
Elena Lasconi Campulung
Mai avem multă treabă în zona aceasta de lucrări care nu se văd, dar care sunt esențiale. De exemplu, schimbarea conductelor vechi de apă și canalizare. Așa cred că putem face și reabilitări de străzi de care să nu ne mai atingem 15-20 de ani. Asta cred și la asta lucrez împreună cu colegii mei”, adaugă primarul din Câmpulung. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Lasconi în ședința USR: „După ce am primit un șut în fund, de pe lista de europarlamentare, am cerut o discuție cu Biroul Național. De 3 luni aștept asta”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi

Ultimele articole