Ministrul Educației a fost la Curtea de Argeș. S-a discutat despre promovarea învățământului profesional și dual

de | 18.01.2024 11:03 | Curtea de Argeș, Politic

Marți, în prezența președintelui și a candidatului la primăria municipiului Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, PNL Curtea de Argeș a găzduit vizita ministre Educației, Ligia Deca și a ministrei Justiție, Alina Gorghiu. Evenimentul a avut loc la Liceul Regele Mihai I din Curtea de Argeș și s-a bucurat de participarea a peste 30 de agenți economici locali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Discuțiile au fost centrate pe îmbunătățirea sistemului educațional și promovarea învățământului profesional și dual. Vizita a evidențiat nu doar importanța educației, ci și impactul pozitiv asupra economiei locale, arată cei din PNL Curtea de Argeș în comunicatul transmis. Investițiile în tinerii din Curtea de Argeș vor contribui la formarea unei forțe de muncă calificate, sprijinind dezvoltarea comunității și atragerea de investitori.

”Prin proiectele inovatoare promovate de PNL Curtea de Argeș se creează un cadru propice pentru creșterea economică. Forța de muncă bine pregătită și colaborarea locală vor genera beneficii economice durabile, consolidând poziția Curții de Argeș ca centru de excelență și inovație”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Curtea de Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Educației, în Argeș: ”Își doresc ore de dezvoltare personală la școală”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Curtea de Argeș