Ministrul Justiției vine vineri la Curtea de Apel Pitești

de | 05.07.2023 15:12 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, vine vineri, 7 iulie, în Pitești pentru a discuta aspecte privind problemele cu care se confruntă în activitatea lor instanţele judecătoreşti din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Piteşti.

În prima parte a zilei de vineri este așteptată la Curtea de Apel Pitești,  Alina Gorghiu, ministrul Justiției. În cadrul întâlnirii urmează să fie discutate aspecte privind problemele cu care se confruntă în activitatea lor instanţele judecătoreşti din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Piteşti, potrivit informării primite. De altfel, Alina Gorghiu și-a manifestat deschiderea pentru dialog încă de la preluarea mandatului. În mesajul transmis de ”Ziua Justiției”, la începutul lunii iulie, Alina Gorghiu preciza: ”Este adevărat că traversăm o perioadă în care există probleme ce frământă sistemul de justiție. Sunt deschisă colaborării și dialogului pentru găsirea celor mai bune și echilibrate soluții pentru toate problemele și cred că este necesar să ne concentrăm acum asupra soluțiilor care să asigure atât funcționalitatea și eficiența sistemului judiciar, cât și calitatea actului de justiție văzut ca serviciu public”.

Foto descriptiv

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu, mesaj de Ziua Justiției: ”Cartierul Justiției rămâne un proiect prioritar pentru noi”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole