Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: ”Persoanele cu dizabilităţi trebuie să se bucure de şanse egale”

de | 03.12.2023 09:49 | Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a transmis astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, un mesaj de solidaritate pentru ”acești oameni care, prin tărie de caracter și putere de luptă ne oferă tuturor lecții valoroase de viață”.

Astăzi este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, zi instituită de Organizația Națiunilor Unite în anul 1992. Pentru noi toți este importantă accederea acestor persoane la dezvoltarea incluzivă, echitabilă şi durabilă, aşa cum se prevede și în Agenda pentru Dezvoltare Durabilă 2030, care se angajează să „nu lase pe nimeni în urmă”.

“Astăzi este ziua acelor oameni care ne arată ce înseamnă să fii cu adevărat puternic. Este un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru acești oameni care, prin tărie de caracter și putere de luptă ne oferă tuturor lecții valoroase de viață. Persoanele cu dizabilităţi trebuie să se bucure de şanse egale, iar în acest sens niciun efort de a construi o viaţă fără bariere nu este prea mare”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Sursă foto: Facebook Ministerul Muncii.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu: ”La fiecare 12 minute, o persoană este victimă a violenței domestice”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole