Premierul Marcel Ciolacu: ”La fiecare 12 minute, o persoană este victimă a violenței domestice”

de | 28.11.2023 17:39 | Politic, Național

Mai mulți parlamentari social-democrați și-au arătat susținerea pentru campania de prevenire a cazurilor de violență împotriva femeilor. În acest sens, președintele PSD Marcel Ciolacu a purtat astăzi, în plenul Camerei Deputaților, un hanorac pe care era imprimat mesajul STOP violenței împotriva femeilor”, alături de numărul de telefon unde victimele violenței domestice pot cere ajutor – 0800500333.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

De altfel, mai mulți parlamentari social-democrați au ales să poarte un hanorac cu un mesaj împotriva violenței asupra femeilor. 

La fiecare 12 minute, o persoană este victimă a violenței domestice.

66% dintre actele de violență sesizate sunt îndreptate împotriva femeilor.

80% dintre copiii abuzați sexual sunt fete.

Pentru a veni în sprijinul victimelor am decis demararea campaniei STOP violenței împotriva femeilor! Nicio persoană abuzată nu trebuie să treacă singură prin această traumă, ci poate fi îndrumată, consiliată, sprijinită, sunând la telverde 0800 500 333.

𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎 𝟑𝟑𝟑 este numărul care poate salva vieți!

Dă-l mai departe. Postează-l pe rețelele sociale. Spune-le prietenilor. Astfel, orice victimă a violenței poate fi salvată!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Este nevoie de măsuri pentru a crește ritmul de soluționare a dosarelor de pensii pentru românii care au lucrat în Spania”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu

Ultimele articole