Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: ”Nu există pericol de holeră pe litoralul românesc!”

de | 18.06.2023 10:45 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit, sâmbătă seară într-un interviu pentru Antena3, despre riscul de holeră pe litoralul românesc, ca urmare a prăbușirii în Ucraina a barajului Nova Kahovka. Ministrul a demontat informațiile care făceau referire la apariția holerei în Marea Neagră.

În urmă cu puțin timp Alexandru Rafila a postat pe pagina de Facebook o postare video din cadrul emisiunii cu un mesaj clar: ”Nu există pericol de holeră pe litoralul românesc!”.

”Nu există niciun pericol şi eu sfătuiesc toţi românii să meargă la mare, nu e niciun fel de pericol din acest punct de vedere. Această poveste a pericolului holerei care afectează litorualu românesc, mie mi se pare, dincolo de faptul că este neadevărată, este deplasată! În zona de litoral, începând cu data de 1 iunie, DSP Tulcea și DSP Constanța iau probe de apă de îmbăiere, de data aceasta discutăm de apa din mare! Nu am avut niciun fel de problemă. Este o exagerare care cred că trebuie să înceteze!”, a declarat Alexandru Rafila, în cadrul emisiunii.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alexandru Rafila

Citiți, de asemenea ea, pe anchetaonline.ro:

IA Challenge 2023, în Parlamentul Marii Britanii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății