Ministrul Simona Bucura-Oprescu: ”Continuăm dialogul social pentru o lege echitabilă”

de | 10.08.2023 11:24 | Știri, Administrație, Național, Politic

Seria discuțiilor cu partenerii sociali pe tema reformei din domeniul salarizării a continuat. De această dată, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu s-a întâlnit cu partenerii sociali din domeniul sănătății și asistenței sociale.

La începutul săptămânii ministrul Simona Bucura-Oprescu a avut un dialog cu partenerii sociali din domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale – pentru o lege a salarizării cât mai echitabilă. Reamintim faptul că ministrul Muncii a precizat, încă de la sfârșitul lunii iulie, că pe legea salarizării există deja trei variante de lucru. Potrivit declarațiilor de atunci ale demnitarului toate cele trei variante vor fi prezentate Coaliției și Comisiei Europene pentru o decizie în consecință.

”Le mulțumesc partenerilor din domeniul sănătății și asistenței sociale pentru dezbaterile aplicate și deschise privind legea salarizării.

Continuăm dialogul social pentru o lege echitabilă, sustenabilă și cât mai apropiată nevoilor fiecărei familii ocupaționale.

Doar printr-un dialog permanent și aplicat putem găsi cele mai bune soluții pentru a elimina discrepanțele de salarizare și să definim o serie de principii cât mai corecte ale legii care să asigure aplicarea eficientă și pe termen lung”, a transmis ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: ”Aceste posturi nu afectează cu nimic fondul de salarii al Consiliului Județean Argeș!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole