SOLUȚII PENTRU SĂNĂTATE! Ofertele centrelor medicale din Argeș

de | 10.08.2023 11:34 | Anunțuri

  • Nu rataţi, săptămâna viitoare!

„Ancheta” vă prezintă cele mai reprezentative structuri de sănătate din judeţ, în cadrul unei ediţii speciale care îşi propune să aducă în faţa argeşenilor oferta de servicii medicale disponibile în Argeş.

Faceţi cunoştinţă cu doctori de top şi descoperiţi serviciile multiple oferite de unităţile medicale din judeţ, precum şi clinicile unde găsiţi cele mai moderne şi mai performante aparaturi în funcţie de afecţiunile de care suferiţi!

Aflaţi ce investiţii mai pregătesc spitalele publice şi în ce stadiu se află proiectele deja demarate, care vor conduce la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite pacienţilor!

Ce centre medicale şi laboratoare de analize aleg atunci când avem nevoie de investigaţii medicale care să reflecte cel mai fidel starea de sănătate? Unde găsesc un medic stomatolog care să mă facă să uit de frica de dentist? Suplimentul „Argeş – Soluţii pentru sănătate” vă oferă răspunsurile la întrebările dvs.!

De luni, 14 august, la toţi difuzorii de presă, GRATUIT ÎMPREUNĂ CU ZIARUL!

Ne orientăm atenția către serviciile medicale considerând că tematica prezintă interes pentru publicul larg, iar ediția specială propusă reprezintă o excelentă platformă de promovare a serviciilor și  a specialiștilor din acest domeniu, beneficiind atât de distribuție în formă printată, cât și în online, cu promovare în social-media.

În cadrul acestei ediţii vom prezenta și promova, cu precădere, unități medicale private și de stat, clinici, cabinete, specialiști și unități puternice din industria pharma.

Scopul nostru este de a aduce în fața publicului şi de a populariza cele mai reprezentative structuri de sănătate din Argeş, dorindu-ne să atingem următoarele deziderate:

  • cunoșterea, de către publicul larg, a ofertei în materie de servicii medicale
  • încurajarea utilizării serviciilor de sănătate dezvoltate în sistemul privat și public Argeş

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un proiect de 600.000 de euro! Asociația „Medici pentru România” reabilitează etajul 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș