Un minor în vârstă de 12 ani din Sibiu, a dispărut de acasă!

de | 15.11.2023 22:14 | Știri, Eveniment

Un minor în vârstă de 12 ani din Sibiu, a dispărut de acasă.

Băiatul a plecat de acasă marți, de la locuința sa din Sibiu, și nu s-a mai întors.

Numele lui este Mariano Hernandez Bangală.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, fiul său Bangală Hernandez Mariano, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă”, informează Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, conform Antena 3 CNN.

Sursa transmite că băiatul are 150 de centimetri înălţime, 40 de kilograme, ochi căprui şi păr şaten, tuns scurt. În momentul dispariția, el ar fi fost îmbrăcat cu o geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de aceeaşi culoare şi încălţăminte sport de culoare gri.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112″, mai arată sursa citată.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost prins de RADAR cu 134 de km/h prin Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: