anchetaonline.ro

Minora de 12 ani din Pitești, dispărută, a fost găsită!

de | 25.05.2023 16:50 | Știri, Eveniment, Rural

Update
Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a transmis, în urmă cu doar câteva momente, că minora a fost găsită, pe raza comunei Bascov.
Informații noi
Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în cursul zilei de astăzi, joi, 25 mai, cu privire la dispariția minorei IONESCU ALICIA MARIA, de 12 ani, care a plecat în jurul orei 14:00 cu autobuzul, pentru a ajunge în comuna Bascov, însă nu a mai ajuns.
Conform IPJ Argeș, este pentru prima dată când aceasta este de negăsit, ea neavând acest obicei.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești și Bascov.
Semnalmente: 1,55-1,60 m înălțime, aproximativ 40-45 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, ochi căprui.
Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru, tricou negru cu desene florale pe piept, încăltăminte tip adidas, alb.
Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/arges-barbat-ajuns-spital-dupa-soferul-unui-autoturism-consumat-droguri-89047/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: