Doi minori au fost sechestrați și puși să mănânce sticlă! Scenele au fost filmate!

de | 12.04.2023 19:22 | Știri, Eveniment, Județean

Doi minori au trecut prin scene de groază în curtea unui individ din Brașov, acolo unde au fost sechestrați și batjocoriți.

Victimele au fost bătute și obligate de către agresori să mănânce sticlă.

Terifiantul moment a fost chiar filmate de către agresori, de către patru bărbați care au adus persoanele minore de la o petrecere, conform Antena 3 CNN.

Victimele au fost obligate să vină în casa agresorilor, acolo unde au fost puși să se automutileze și să mănânce sticlă.

Agresorii, patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, au fost prinși de polițiști și dați pe mâna procurorilor.

Cei patru sunt reținuți pentru tratamente de abuz, dar și pentru sechestrare, urmând să fie propuși către instanță cu arestare preventivă de 30 de zile.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav cu 3 vehicule în Argeș! Cel puțin o victimă are nevoie urgentă de medici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole