(Video) Minunea de la Etajul VI! Seamănă cu un spital privat la Pediatrie Pitești!

de | 12.03.2024 13:41 | Pitești, Administrație, Importante, Lifestyle

Începând de astăzi, copiii internați în cel mai mare spital de pediatrie din Muntenia beneficiază de un nou standard în materie de servicii medicale.

Pediatrie Pitești

Aproape 1 milion de euro au fost investiți în renovarea și modernizarea secției unde sunt tratate cele mai dificile cazuri din regiune. Banii pentru modernizare vin din mediul privat și au un impact direct în viețile a peste 30.000 de copii.

Spitalul de Pediatrie din Pitești funcționează în regim de spital de urgență și deservește întreaga regiune Muntenia. La etajul 6 sunt tratate cele mai grave cazuri, cu precădere copii mai mici de 3 ani, care au viața pusă în pericol. În 40 de ani, etajul nu a beneficiat de nicio modernizare majoră până la apariția Asociației Medici pentru România și a Fundației Kaizen.

Lucrările ample au acoperit o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați. Toate instalațiile, de la cele de încălzire până la celesanitare și electrice au fost refăcute. Acum, secția respectă toate standardele europene și este un etalon.

Pediatrie Piteșt

Jumătate din banii care dau o viață nouă secției au provenit de la Fundația Kaizen, nou înființată în România. Fundația Kaizen își propune să aibă un impact direct în viața comunității, investind în proiecte ample în domenii vitale pentru dezvoltarea societății. Investiția de la Spitalul de Pediatrie din Pitești are impact direct în viața pacienților, dar și a doctorilor.

Modernizarea făcută în Pitești nu este întâmplătoare. Grecia a fost prima țară în care a fost înființată Fundația Kaizen, proiectul inaugural fiind axat pe modernizarea Spitalului de Pediatrie Pentelis, cel mai mare spital de copii din Atena. Astăzi, Fundația Kaizen funcționează în 6 țări.

Gentea - (Video) Minunea de la Etajul VI! Seamănă cu un spital privat la Pediatrie Pitești!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul de Pediatrie Piteşti