Ion Mînzînă și Cristian Gentea sprijină juniorii de la FC Argeș

de | 31.05.2024 14:34 | Pitești, Politic

Zi importantă pentru juniorii de la FC Argeș. Aceștia au fost premiați de Consiliul Județean Argeș, în urma unui proiect sportiv derulat la nivel județean: ”Susținerea activității de performanță la nivelul copiilor și juniorilor”.

În cadrul evenimentului, FC Argeș U10 și FC Argeș U12 au prezentat trofeele câștigate la turneele din ultima săptămână. Premiile au fost înmânate de președintele Consiliului Județean și PSD Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, și city-managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor. La eveniment a fost prezent și Dani Coman, noul președinte al clubului FC Argeș, care a oferit conducerii Consiliului Județean Argeș și Primăriei Pitești trofee și mingi de fotbal personalizate cu semnăturile marilor glorii ale FC Argeș.

“Privesc cu nostalgie spre trecut, când marile glorii ale echipei FC Argeș ne-au făcut să fim mândri că suntem argeșeni, prin momentele excepționale, momente care au ridicat Piteștiul. Străzile erau pline de oameni care se bucurau după fiecare victorie. Îmi doresc să retrăim acele momente minunate, iar gândirea noastră se îndreaptă și se va îndrepta în mandatul următor către ceea ce înseamnă sportul juvenil. Am discutat și cu domnul primar Gentea și vrem să punem la cale în viitor o idee prin care noi, Consiliul Județean, să finanțăm și să sprijinim activitatea juvenilă a fotbalului din Pitești și din județul Argeș. Obligația noastră este să gândim către viitor, cu speranța că acești copii minunați vor aduce într-o zi din nou glorie orașului Pitești și județului Argeș. Astăzi, este un gest mic, poate la fel ca toate gesturile făcute în această perioadă, dar sperăm ca în mandatul următor să trecem la o nouă etapă. Împreună putem reuși, împreună putem să ajungem acolo unde ne propunem și am speranța că venirea domnului Dani Coman în funcția de președinte este momentul acela al resetării și al speranței că vom fi iarăși ce am fost și chiar mai mult decât atât. Dumnezeu să ne ajute pe toți!”, a precizat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Juniorii de la FC Argeș și grupele de fotbal feminin ale clubului din Trivale au fost premiați de Consiliul Județean Argeș, în urma unui proiect sportiv derulat la nivel județean: „Susținerea activității de performanță la nivelul copiilor și juniorilor”.

FC Argeș U10 și FC Argeș U12 și-au prezentat trofeele câștigate în turneele din ultima săptămână!

Au fost prezenți, la premiere, Dani Coman – președintele clubului FC Argeș, antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori „Leonte Ianovschi”, părinții copiilor și foste glorii ale clubului nostru.

M-am bucurat de evoluția lor, alături de Ion Mînzînă și de Adrian Bughiu – președintele, respectiv vicepreședintele Consiliului Județean Argeș – și de city managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor.

Felicitări, copii! Succes în continuare!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum arată primul microbuz electric școlar cu care vor merge elevii din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Bughiu | Argeș | Cristian Gentea | Dani Coman | Pitești | Trivale

Ultimele articole