Ion Mînzînă: ”Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj este partenerul nostru”

de | 03.07.2024 17:28 | Județean, Economic

Astăzi, Consiliul Județean (CJ) Argeș, condus de Ion Mînzînă, președintele PSD Arrgeș, a transmis Universității “Babeș – Bolyai” din Cluj ordinul de începere pentru prestarea serviciilor privind elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului Argeș. Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a PSD Argeș, valoarea contractului este de 1.250.000,00 lei (fără TVA), iar proiectul este finanțat prin PNRR.

Potrivit celor de la PSD Argeș, Planul de Amenajare a Teritoriului Județean (P.A.T.J.) este o un document important care va sta la baza dezvoltării economice, sociale, culturale și instituționale pe întreg teritoriul Argeșului în următorii ani. Acesta va include măsuri pentru gestionarea teritoriului, protecția patrimoniului natural și construit, precum și îmbunătățirea condițiilor de viață în localitățile urbane și rurale.

”Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj este partenerul nostru în acest demers important, aducând expertiză și cunoștințe de vârf în elaborarea unei baze de date geospațiale detaliate, realizată în format GIS, esențială pentru implementarea planului. Avem soluții astfel încât acest proiect să contribuie semnificativ la creșterea calității vieții în Argeș și la o dezvoltare durabilă a întregii regiuni”, a declarat Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încep consultările cu partidele pentru stabilirea datelor alegerilor prezidențiale și parlamentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cluj

Ultimele articole