MIOVENI. Activitate de prevenție a actelor de violență și al consumului de droguri în rândul tinerilor

de | 02.03.2023 12:39 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Echipa de management a Penitenciarului Mioveni, în parteneriat cu Primăria Mioveni au organizat o activitate de prevenție a actelor de violență și al consumului de droguri în rândul tinerilor.

Activitatea a fost realizată împreună și cu specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș și conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș,

Mioveni

La eveniment au participat aproximativ 200 de elevi din cadrul Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

Pentru a conștientiza pericolul la care se pot expune, elevii au putut afla poveștile de viață a trei persoane private de libertate, care își ispășesc condamnările în Penitenciarul Mioveni, aceștia mărturisindu-și public greșelile din cauza carora au ajuns după gratii”, menționează reprezentanții Primăriei Mioveni, pe pagina de socializare.

Mioveni

Scopul dialogului a fost descurajarea adoptării comportamentelor delincvente ale unor tineri aflaţi în plină dezvoltare a personalităţii.

Discuţiile purtate au avut în vedere promovarea toleranţei ca valoare absolut indispensabilă în dezvoltarea de deprinderi sociale şi nu în ultimul rând prevenirea comportamentelor delicvente și a consumului de substanțe interzise”, au mai adăugat aceștia.

 

Foto: Fcaebook Primăria Orașului Mioveni

 


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole