anchetaonline.ro

Mioveni: Au început lucrările de reabilitare pe Bulevardul Dacia

de | 10.05.2022 07:53 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Mioveni

Investiție importantă în orașul Mioveni, ce vizează asfaltarea ultimului tronson al Bulevardului Dacia! Luni, 9 mai, au început lucrările de reabilitare a DN 73 D, pe Bd. Dacia, fiind una dintre cele mai așteptate schimbări în orașul Mioveni.

Startul lucrărilor a fost dat în prezența lui Cătălin Șomode, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București de care aparține și județul Argeș. De asemenea, pe șantier s-au aflat și președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, primarii Ion Georgescu din Mioveni și Nicolae Velcea din Ștefănești, precum și Gheorghe Mihăiță, directorul Secției Drumuri Naționale Pitești.

bd dacia 1 - Mioveni: Au început lucrările de reabilitare pe Bulevardul Dacia

În programul de intervenții pentru anul în curs am avut inclus și acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiție importantă pentru județul Argeș, și anume reabilitarea Transfăgărășanului”, a transmis Cătălin Șomode.

Președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, a felicitat autoritățile pentru atenția pe care au acordat-o acestei investiții, Mioveniul fiind un oraș puternic industralizat. De asemenea, președintele CJ Argeș a mărturisit că puterea executivă are în plan și realizarea unui drum expres între Pitești și Mioveni, fiind un pas important și așteptat de Uzina Dacia.

bd dacia 3 - Mioveni: Au început lucrările de reabilitare pe Bulevardul Dacia

Și deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu a evidențiat importanța acestei investiții pentru un oraș atât de puternic din punct de vedere economic:

Reabilitarea DN 73 D în Mioveni este o mai veche solicitare a administrației locale din Mioveni. Mă bucur că a început această investiție extrem de importantă pentru un oraș de importanță economică națională cum este orașul Mioveni. În scurt timp, calitatea DN 73 D va crește în Mioveni și toată lumea va avea de câștigat. Astăzi s-a trecut la fapte!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și doamnei Simona Bucura-Oprescu care ne-au susținut. Iată că după 17 ani de așteptare intrăm în normalitate. Îi mulțumesc și domnului Șomode care și-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanții la trafic să fie atenți și să aleagă și rute ocolitoare, precum DN 73 E. Sper ca în curând Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare”, a fost mesajul lui Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Bani pentru centura orașului Mioveni! Va fi finanțată prin programul „Anghel Saligny”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: