Bani pentru centura orașului Mioveni! Va fi finanțată prin programul „Anghel Saligny”

de | 06.05.2022 20:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Mioveni

Guvernul a anunțat cum va împărți sumele de bani care vor fi alocate prin Programul Naţional de Investiţii (PNI) “Anghel Saligny”.

Suma totală este de 52 de miliarde de lei, iar banii vor ajunge în mai multe județe din țară, printre care și Argeș, pentru efectuarea lucrărilor de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor.

Printre proiectele care vor beneficia de aceste investiții se află și proiectul de infrastructură “Varianta ocolitoare a orașului Mioveni (centura)- tronson I”. Tronsonul, de aproximativ 2,5 kilometri, va fi din cartierul Racovița al Mioveniului până la supermarketul Kaufland.

De asemenea, întreaga centură ocolitoare a orașului Mioveni va fi finanțată prin programul „Anghel Saligny”. Lucrările vor fi finalizate în termen de 24 de luni.

Lucrări pe Bulevardul Dacia

O altă investiție importantă anunțată la Mioveni vizează asfaltarea ultimului tronson al Bulevardului Dacia. Peste 3 zile, începând cu data de 9 mai, se dă startul asfaltării ultimilor 5 kilometri. Acesta este ultimul tronson neasfaltat, ceilalți 5 kilometri, din totalul de 10 km, fiind deja asfaltați în anii precedenți.

Termenul de finalizare al lucrării este de 30 de zile.

 

Foto PSnews

Administrația locală din Mioveni și-a sărbătorit veteranii de război

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole