Mioveni: Beat la volan, a bușit 2 mașini parcate

de | 18.04.2022 19:24 | Știri, După locație, Mioveni

Polițiștii argeșeni au asigurat măsuri suplimentare de ordine în acest weekend, având în vedere că s-a desfășurat Simfonia Lalelelor și s-a sărbătorit Duminica Floriilor.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, duminică au fost depistați câțiva conducători auto care s-au „distrat” puțin mai mult decât ar fi trebuit, înainte să urce la volan. Aceștia nu s-au gândit prea mult la riscurile la care sunt expuși atât ei, cât și colegii de trafic și cu aburii alcoolului în cap, au plecat la drum.

Unul dintre șoferi este un bărbat de 65 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost prins pe strada Negru Vodă din același municipiu. Omul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Și un șofer din Mioveni a horătât să urce băut la volan, ieri, după ce s-a distrat de Florii. Mai mult, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe strada Neagoe Basarab, din Mioveni, în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în două autoturisme parcate. Din fericire, inconștiența șoferului nu a dus la vătămarea niciunei persoane.

Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoomiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Consilier județean prins băut la volan

Amintim că printre „victimele” din acest weekend ale polițiștilor rutieri se numără și consilierul județean Liviu Iana. Șeful Casei de Cultură Tudor Mușatescu, din municipiul Câmpulung, a fost prins la volan, de oamenii legii, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Consilierul PNL a fost verificat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește mai multe despre acest subiect pe anchetaonline.ro:

liviu iana

Consilier județean prins băut la volan! Rapsodul Iana a căzut în mâinile polițiștilor

 

Foto descriptiv News Bucovina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | PNL

Ultimele articole