La Mioveni. Continuă dezbaterile pe proiectul de buget pentru anul 2024

de | 20.01.2024 21:21 | Mioveni, Administrație

Astăzi, în prima parte a zilei, în clădirea Multifuncțională din satul Făget, a avut loc prima dezbatere publică a bugetului orașului Mioveni. A urmat cea de-a doua dezbatere publică la Multifucționala din Colibași. Următoarele dezbateri vor avea loc duminică, 21 ianuarie 2024, de la ora 10:30, la Casa de Cultură Racovița și de la ora 12:00, la Școala Gimnazială Clucereasa, iar marți, 23 ianuarie 2024, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Mioveni.

La prima întâlnire cu cetăţenii au participat viceprimarul Ciprian Țurlea, secretarul general al orașului – Ionuț Badea, directorul general al SEdC Mioveni, Nicolae Tudose, subprefectul Bogdan Minciunescu, reprezentanți ai Consiliului Local, personalul de specialitate din cadrul Primăriei, directori ai instituţiilor subordonate, precum și consilierul sătesc al zonei. Aceştia au prezentat proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul acesta. Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat alimentarea cu gaze a zonei (care se află în desfășurare), necesitatea existenței unei stații de pompare pentru rezolvarea presiunii apei, extinderea sistemului de supraveghere video, problema câinilor abandonați, un grup sanitar nou la Mânastirea Vieroși etc.

Când sunt programate următoarele dezbateri?

De la ora 11.30, a urmat cea de-a doua dezbatere publică la Multifucționala din Colibași, unde reprezentanții zonali și o parte din locuitori au analizat bugetul și au discutat despre proiectele de investiții, despre accesarea de fonduri nerambursabile, despre extinderea sistemului de supraveghere video, despre construirea unei parcări la biserica din zonă, precum și despre amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii în zona stadionul de la calea ferată.

Următoarele dezbateri vor avea loc duminică, 21 ianuarie 2024, de la ora 10.30, la Casa de Cultură Racovița și de la ora 12.00, la Școala Gimnazială Clucereasa, iar marți, 23 ianuarie 2024, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni. Conducerea Primăriei Mioveni îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la dezbaterile referitoare la proiectul de buget al oraşului pentru 2024, deoarece doar aşa îşi pot spune doleanţele legate de comunitatea în care trăiesc. Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie ori transmise electronic la relatiipublice_mioveni@ag.e-adm.ro.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru pensionari! Ministerul Muncii: Impozitul este de 10% din diferența ce depășește 2.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni