Mioveni. Deșeurile voluminoase se duc la punctul de colectare din cartierul Racovița

de | 07.02.2024 13:37 | Mioveni, Administrație

Primăria Orașului Mioveni și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni reamintesc cetățenilor că au redeschis punctul de colectare deșeuri voluminoase, situat în cartierul Racovița, Strada Piscul Ilinii (la fosta rampă de gunoi din vecinătate Biobazei).

Deșeurile pot fi aduse în urma unei programări la numărul de telefon 0756548643.

La punctul de colectare vor fi primite GRATUIT deșeuri solide de mari dimensiuni, precum:

  • mobilier vechi, saltele, uși și tocuri de uși, birouri, canapele, paturi, calorifere, covoare, mochete, carpete;
  • obiecte sanitare: vase de toaletă, căzi, lavoare, bideuri, suporturi de prosoape, robineți, cabine de duș, rezervoare de apă ale vaselor de toaletă;
  • deșeuri textile: îmbrăcăminte, încălțăminte – în saci de plastic/rafie cu etichetă pe care să fie specificat tipul de deșeu (ex. îmbrăcăminte copii/bărbat/damă);
  • anvelope uzate;
  • echipamente electrice, electronice, electrocasnice (DEEE) precum: frigidere, aragaze, aparate de aer condiționat, laptopuri, PC-uri, cuptoare cu microunde, prăjitoare de pâine, roboți de bucătărie, plite, cuptoare electrice, TV, boxe, lăzi frigorifice, combine frigorifice, ventilatoare – NU TREBUIE SĂ FIE DEZMEBRATE!

Precizări:

  • preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoane fizice care au domiciliul pe raza orașului Mioveni, care au obligația de a nu aduce deșeuri provenite din alte activități (comerciale/industriale), altele decât cele generate în gospodării.
  • transportul deșeurilor către Punctul de colectare se poate face fie în regie proprie, fie de către societatea noastră contra cost.

Ce tipuri de deșeuri NU fac obiectul campaniei:

Deșeuri municipale amestecate, menajere (resturi de mâncare), cu conținut de azbest, material explozibil, seringi sau medicamente.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Pe 18 februarie se anunță un spectacol handbalistic de Liga Campionilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole