Accident mortal la Lunca Corbului! Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața

de | 07.02.2024 13:40 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi 15:50

Un bărbat de 64 de ani, din Drobeta Turnu Severin, și-a pierdut viața, iar altul de 76 de ani, din Pitești, a ajuns la spital în urma accidentului ce a avut loc astăzi, pe DN 65, pe raza comunei Lunca Corbului, satul Lăngești, în care au fost implicate două autoturisme și un camion.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 64 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, care conducea un autoturism, dinspre Slatina către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 76 de ani, din Pitești.

Ulterior, primul autoturism a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care circula din sensul Pitești către Slatina.

Din păcate, în urma impactului, bărbatul din Drobeta Turnu Severin a rămas încarcerat. După ce a fost extras, în stop cardio-respirator, paramedicii SMURD i-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

În urma impactului, a fost rănit și bărbatul de 76 de ani, din Pitești, care care a fost transportat la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferii nu au consumat alcool, pentru bărbatul decedat urmând a fi recoltate probe biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Știrea inițială

Traficul este blocat, în aceste momente, pe DN 65, pe raza comunei Lunca Corbului, din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, în eveniment sunt implicate un camion și două autoturisme.

Foto: Info Trafic Pitești

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice, descarcerare și asistență medicală. De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Serviciului Rutier Argeș, pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

294a2061 4607 49e0 a8a3 cc33ef57a564 - Accident mortal la Lunca Corbului! Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața

Foto: ISU Argeș

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, fiind în desfășurare manevre pentru descarcerarea uneia dintre victime.

44a5ce29 0d65 4240 9213 47616a8255ca - Accident mortal la Lunca Corbului! Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața

Foto: ISU Argeș.

La fața locului sunt prezente echipaje ale SMURD și SAJ, care acordă îngrijiri medicale celor două persoane.

Potrivit ISU Argeș, victima extrasă din autoturism, un bărbat de 65 de ani, este în stop cardio-respirator, iar în aceste momente i se efectuează manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Foto Info Trafic Pitești/ ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CFR: Numărul trenurilor Regio – Expres în creştere cu peste 20%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului