La Mioveni. A început campania de sterililizare gratuită a câinilor și pisicilor

de | 06.03.2024 11:42 | Mioveni, Administrație

Primăria Oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung desfășoară astăzi o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, menită să ducă la scăderea numărului animalelor fără stăpân de pe stradă.

Acțiunea se desfășoară în Zona de picnic Făgetu – Mioveni, iar echipele de medici sunt aici special pentru a steriliza animalele de rasă comună. ”Conform legii, sterilizarea câinilor cu stăpân este obligatorie, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă! În funcție de numărul de solicitări, vom organiza o nouă campanie de sterilizare în perioada următoare”, transmit cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pe pagina de Facebook. Campania se desfășoară astăzi, pe 6 martie 2024, până la ora 15:00 în zona de picnic Făgetu – Mioveni. Programare şi alte informaţii la tel. 0733.438.006.

Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Riscați amenzi de până la 15.000 lei. Primăria Mioveni: Stop arderii vegetației uscate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole